18 maj 2013
10:00

Bälinge IF

Referat: Tierps IF - Bälinge IF

En match där vi tar tag i spelet från början men ett väldigt defensivt Tierp håller tätt; deras målvakt var riktigt bra! Vi släpper till en målchans på hela halvleken och bollen sitter invid stolpen bakom dagens målvakt Hampus. 1-0 till Tierp i halvtid var inte rättvist och i paus säger vi åt grabbarna att fortsätta nöta så kommer målen.
Andra halvlek bjuder på ett än mer defensivt Tierp och det är en röd mur framför motståndarlaget. Efter ett flertal chanser sitter äntligen kvitteringen då Sander får in en retur efter 20 minuter. Vi fortsätter trycka på och med 10 minuter kvar står Tierps duktiga målvakt för sitt enda misstag i matchen då han tappar in DGs skott.
Vi vinner med 2-1 - segern var rättvis och borde varit större. Extra tack till Sander från 01 som ställde upp.

fre 23 aug 2013, 18:30 Bälinge IF - Tierps IF 3 - 2